20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

VIDEO | Horoscop vineri, 26 mai 2023. Unii nativii ar putea fi mai introvertiți și chiar suspicioși

Publicat peAflă ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 26 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi atât de obișnuit cu o anumită abordare într-o relație sau situație anume, încât să-ți fie greu să renunți la ea. Însă, dacă te lași ghidat sau inspirat de cineva în a încerca ceva nou, poți fi mai mult decât mulțumit de rezultat. Evită speculațiile financiare și nu-ți asuma riscuri… decât dacă ești sigur de rezultat.

Taur

Sextilul dintre Venus, planeta care te guvernează, și Uranus din propriul tău semn îți amplifică inspirația, imaginația și expresivitatea în comunicare. Poți surprinde prin modul de exprimare sau prin nonconformismul ideilor cu care vii. Evită idealismul și asigură-te că mizezi pe oamenii sau resursele potrivite.

Gemeni

Chiar dacă îți dorești să-ți evidențiezi aptitudinile într-un anume fel, nu este cea mai indicată zi pentru luarea deciziilor în privința unor chestiuni socio-profesionale dintr-o posibilă lipsă de claritate. Se recomandă atenție, atât ca șofer, cât și că pieton, dar și precauție la discuțiile, negocierile sau acordurile încheiate astăzi.

Rac

În virtutea unor schimbări recente de planuri, ești nevoit poate să revezi unele chestiuni financiare, însă ar fi indicat să-ți faci o strategie, astfel încât să vezi exact cum poți proceda mai bine. Poți face o schimbare de look astăzi sau poți aborda un stil vestimentar cu totul atipic ție. Ești flexibil și deschis la noi experiențe.

Leu

În timp ce o parte din tine, mai mult sau mai puțin conștientă, se poate simți atrasă de ceva sau cineva, cealaltă parte va tinde să respingă acest lucru mai ales dacă va simți că nu se află în controlul situației respective. Atitudinea evazivă a celeilalte persoane poate naște multe semne de întrebare cu care nu ești foarte confortabil.

Fecioară

Poți fi ușor mai introvertit și chiar mai suspicios astăzi, tinzând să observi mai mult lucrurile decât să acționezi. Chiar dacă ceva anume ți-a creat o stare de disconfort sau de neplăcere, poți descoperi că susținerea unei persoane sau un alt gen de abordare a situației respective poate fi totuși de mare ajutor.

Balanță

Aspectul pozitiv dintre Venus, propriul tău guvernator, și Uranus din Taur te susțin în a-ți evidenția influența sau contribuția pe plan socio-profesional într-un mod diferit decât până acum. În ciuda acestui lucru, va trebui să găsești o variantă potrivită care să împace ce vrei să faci pentru alții cu ce este important pentru tine.

Scorpion

Interacțiunea cu celălalt rămâne ușor tensionată, iar tu te îndoiești de abilitatea acestuia de a te înțelege mai profund sau de a te vedea așa cum îți dorești să fii perceput. Dacă, totuși, este deschis la noi perspective, apelând poate chiar la sfatul unei persoane cu…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri