3.8 C
București
marți, 28 martie 2023

VIDEO | Horoscop vineri, 3 februarie 2023. Zodia care e mai sensibilă și mai receptivă decât în mod normal

Publicat peAflă ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 3 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți avea unele stări contradictorii în relația cu un membru al familiei sau vis-a-vis de unele chestiuni emoționale. Ziua nu oferă prea multă claritate sau discernământ în modul de interpretare al evenimentelor, însă susține mai degrabă procesele de observare, introspecție sau meditație. Ești mai sensibil și mai receptiv decât în mod normal.

Taur

Evită să intri în diverse dezbateri sau schimburi de idei cu oameni cu care nu ai nimic în comun, deoarece nu faci decât să-ți pierzi timpul oricât de mult ți-ai dori să-i ajuți în unele cazuri. Evită luarea unor decizii importante personale sau profesionale și semnarea unor contracte. Te poți trezi, ulterior, cu unele probleme.

Gemeni

S-ar putea să nu fii cel mai clar în modul în care evaluezi semnificația unor lucruri, valori sau persoane, deci încearcă să eviți unele investiții mai mari. Dacă ai de efectuat unele cheltuieli zilnice, fă-ți o listă înainte. Poți fi încrezător vis-a-vis de unele chestiuni profesionale atâta timp cât rămâi realist în privința modului de concretizare.

Rac

Ești un pic idealist în privința modului în care te raportezi la unele lucruri sau situații, fapt care nu reprezintă o problemă, dacă ești și sigur că lucrurile vor decurge conform planului. În orice tip de interacțiune pe care o ai astăzi încearcă să rămâi flexibil și deschis și la varianta propusă de celălalt, s-ar putea să nu fie chiar atât de rea.

Leu

Sensibilitatea sau receptivitatea ta sunt ușor amplificate astăzi, fapt care te determină să interpretezi unele evenimente sau persoane într-o lumină diferită de cum sunt în realitate. Poți idealiza ceva sau pe cineva, fapt care nu va face decât să-ți amplifice lipsa de flexibilitate în interacțiunea cu alte persoane. Deci încearcă să-ți păstrezi obiectivitatea.

Fecioară

În mijlocul unor păreri, dorințe sau interese diferite, există totuși șansa găsirii unei soluții care să mulțumească pe toată lumea, atâta timp cât renunți la unele cerințe sau un anumit mod de a face lucrurile. Poți oscila între momente de activitate mai intensă cu momente în care atenția ta este cu totul în altă parte, deci nu o putem cataloga ca fiind o zi foarte practică.

Balanță

Încearcă să evaluezi cu atenție sacrificiile pe care ești dispus să le faci astăzi, vezi dacă într-adevăr se merită sau servesc cu adevărat intereselor tale. În caz contrar s-ar putea să realizezi că în timp ce cauți să-i mulțumești pe ceilalți, principala persoană de care nu mai reușești să te ocupi ești chiar tu iar asta nu este o dovadă prea mare de iubire de sine.

Scorpion

O zi în care ești un pic mai filosof sau mai gânditor în privința unor lucruri sau aspecte, fapt care îți generează o nevoie de a te plimba sau a dezbate concepte sau idei mai înalte, religioase sau spirituale. Dacă ești artist, energiile zilei de azi te pot susține în a pătrunde în esența unor lucruri, însă dacă lucrezi într-un domeniu care necesită precizie sau atenție la detaliu, fii mai precaut.

Săgetător

Tinzi să te îndoiești de sentimentele sau angajamentul emoțional al celuilalt și sunt momente în care pare că vorbiți limbi diferite. Simți nevoia să fii auzit dar mai ales înțeles, iar aceste lucruri le poți găsi în propriul cămin, alături de cineva drag ție sau făcând o activitate care te conectează cu propriul suflet. Chiar și așa, nu miza pe emoțiile zilei de azi, pot să nu fie cele mai corecte!

Capricorn

Modul tău de gestionare al banilor este diferit de cel al partenerului tău, ceea ce poate antrena unele discuții, însă disponibilitatea de a asculta și a încerca să înțelegi și dorințele sau motivațiile celuilalt este de mare folos. Activitățile de cuplu cât și cele de socializare în general sunt favorizate.

Vărsător

O zi practică și eficientă pentru tine, atâta timp cât nu te suprasoliciți cu tot felul de sarcini sau activități. Ții foarte mult la modul de organizare al unor lucruri și poți fi ușor critic, dacă cei din jurul tău nu respectă acest lucru. Achizițiile pe care le faci sunt utile și avantajoase.

Pești

Ai în plan să te relaxezi mai mult astăzi, să te bucuri de tine, de persoana iubită sau de un hobby pe care îl ai, însă poți fi ușor capricios cu unele activități, stările tale sunt schimbătoare, fapt care îi împiedica pe ceilalți să mizeze pe prezența sau implicarea ta. Unele griji pe care le ai nu te lăsa să te relaxezi total, însă cu siguranță nu ar strica să încerci.

Horoscop carieră 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Horoscop general 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri