19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 12 august 2023. Activitățile sau achizițiile planificate pentru astăzi sunt practice și realiste

Publicat peAflă ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 12 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Luna din Rac îți accentuează conexiunea cu planul emoțional, căminul și familia. Ai o stabilitate emoțională foarte bună care îți permite să fii aproape de cei care au nevoie de susținerea ta dar și reciproca este valabilă. Te poți organiza excelent cu activitățile domestice sau cu o practică spirituală.

Taur

Empatia și grijă față de cei din anturajul apropiat este crescută, fapt care te determină să devii persoana de contact dacă un prieten are nevoie de ajutor. În egală măsură, subiectivitatea ta este amplificată tinzând să te implici cu totul în coordonarea unor situații sau persoane.

Gemeni

Vei căuta să investești mai mult în acele persoane sau activități care îți amplifica pofta și cheful de viață, plecând de la o experiență culinară deosebită, un ambient plăcut sau compania unei persoane foarte dragi ție. Poți fi mai senzual în exprimarea unor trăiri sau emoții însă nu mai puțin realist.

Rac

Trigonul dintre Luna din Rac și Saturn din Pești generează siguranța, stabilitate și încredere îndemnându-te în acele direcții în care poți să crești și să-ți expansionezi orizonturile. O călătorie pe marginea unei ape poate deveni prilejul perfect pentru a-ți pune în evidență creativitatea sau inspirația.

Leu

Indiferent de natura obiectivelor tale, faptul că te sfătuiești într-un mod privat cu o persoană specializată, poate să fie un terapeut sau un consultant financiar te ajută să capeți o mai bună claritate asupra unor lucruri. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine, fă o plimbare în natură și relaxează-te pentru a amplifica conexiunea cu tine la un nivel mai profund.

Fecioara

Dacă ai planificat o drumeție în compania unor prieteni sau ești angrenat într-o activitate de grup, experiența în sine poate să fie cu adevărat interesantă. Un prieten poate să joace un rol important prin sfaturile pe care ți le oferă mai ales dacă este o persoană cu mai multă experiență decât tine.

Balanța

Indiferent de contextul în care te găsești, abordarea ta este una responsabilă și asumată, îndreptată spre grija și binele celorlalți. Dacă ai de gestionat unele sarcini profesionale, dai dovadă de strategie și un spirit de leadership excepțional, reușind să mobilizezi toate resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Scorpion

Dacă ai hobby-uri de natură artistică sau activezi în astfel de domenii, inspirația și viziunea de care te bucuri astăzi te susțin în demersurile tale. Și planul relațional decurge satisfăcător, chiar dacă poți fi ușor serios în faza inițială, mai ales dacă nu este o persoană pe care o cunoști foarte bine.

Săgetător

Activitățile sau achizițiile planificate pentru astăzi sunt…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri