9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

VIDEO | Horoscopul zilei de 13 martie 2022. „Racii” sunt sensibili și romantici

Publicat peHoroscopul zilei de 13 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma o conjuncție între Soarele din zodia Pești și Neptun, aspect care ne va stimula idealismul, visarea, clarviziunea și zona spirituală, dar și tendința de victimizare. De asemenea, acum putem vedea în ce zone ne-am făcut iluzii prea mari în ultimul timp.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai șansa astăzi să vezi ce anume din trecutul tău te ține pe loc, care este ancora care nu te lasă să evoluezi. Este o zi cu puternic impact în zona spirituală și nu ar trebui să te surprindă dacă ai viziuni sau premoniții. Fii atent, de asemenea, și la vizele pe care le ai.

Horoscop zilnic Taur

Încearcă să nu te iluzionezi prea tare cu privire la o persoană din anturaj și să nu ai așteptări de la prieteni. Ăn cazul unor nativi poate fi vorba și de o revelație legată de un proiect. Poate își dau seama că nu-i pune în valoare așa cum și-ar fi dorit și au o sclipire creativă.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea să ai impresia că faci niște progrese profesionale sau în relația cu autoritățile și realitatea să fie, de fapt, alta. Conjuncția se petrece în sectorul carierei și te poate iluziona cu privire la capacitățile prin care să-ți atingi anumite obiective.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă pe ce cale de evoluție spirituală te afli și încearcă să vezi dacă este ceea ce te reprezintă. Azi, deși ai o deschidere foarte mare către spiritualitate, nu te lăsa influențat de mentori falși. Poți să vezi niște filozofii de viață dintr-o cu totul altă perspectivă.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai mare grijă la bani și la modul în care-i administrezi. Nu crede în persoanele care-ți propun câștiguri rapide și nu investi în direcția asta. În plus, ai grijă să nu faci pasiuni pentru persoane nepotrivite, ferește-te de tot ce este ascuns și nu te lăsa pradă viciilor.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Soare-Neptun se petrece în sectorul relațiilor tale și va trebui să ai grijă să nu-ți urci partenerul pe un piedestal și să nu te lași amăgit de vorbe frumoase. Ascultă-ți înainte de toate intuiția și nu te iluziona cu privire la relațiile tale.

Horoscop zilnic Balanță

Azi va fi mai greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, însă nu ar trebui să te forțezi. Dacă apar simptome, acestea nu ar trebui ignorate și nici vindecate după ureche. Este o zi bună să fii creativ, să pui un strop de artă în tot ceea ce faci.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești creativ, ai intuiți și ești mai romantic ca de obicei, aspect care te poate ajuta să cucerești o persoană care-ți place. Nu te iluziona, însă, prea mult și mai ales încearcă să nu visezi la partenerul ideal și să te rupi de realitate.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi te bucuri de o atmosferă caldă, liniștită în cămin, însă nu este exclus să-ți dai seama că totul este de suprafață și că, de fapt, există unele tensiuni mocnite sau că cei dragi îți ascund ceva. Fii mai atent la acțiunile care vizează actele unei case sau unui bun patrimonial.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ești mai deschis dialogurilor siropoase și declarațiilor romantice. Totuși, raționamentul nu funcționează așa cum ția-i dori și de preferat ar fi să nu iei decizii. Ai grijă la tendința de a crede tot ce spun alții și de a te iluziona.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să te lași destul de ușor păcălit de oferte mincinoase sau de promisiuni de câștig mari, așa că ai grijă să nu cheltuiești prea mulți bani pe lucruri care nu merită. Poți încerca, în schimb, să fii mai creativ, să-țoi exploatezi mai mult talentele și abilitățile.

Horoscop zilnic Pești

Conjuncția Soare-Neptun se petrece în zodia ta și te bucuri de intuiție, magnetism și foarte multă creativitate. S-ar putea să ai tendința să idealizezi ceva din viața ta sau, din contră, să nu te regăsești în ceea ce trăiești.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri