12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

VIDEO | Horoscopul zilei de 16 martie 2022. „Racii” își pot alege mentorii greșiți

Publicat peHoroscopul zilei de 16 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră de dimineață în semnul Fecioară și se îndreaptă către o opoziție cu Mercur din zodia Pești, aspect care poate favoriza unele dispute.

Pot să apară discuții în contradictoriu și va trebui să depunem efort pentru a rămâne lucizi, dar mai ales să nu dăm crezare zvonurilor fără să le verificăm. Important este să ne ascultăm vocea interioară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai parte de o zi destul de solicitantă la locul de muncă, cu stres, multe sarcini și nervic întinși la maximum. Ai grijă la tendința de a prelua mai multe sarcini decât poți duce. Chiar dacă îți propui să fii eficient, te vei concentra mai greu și pot să apară discuții în contradictoriu cu colegii.

Horoscop zilnic Taur

Luna trece prin sectorul tău afectiv și te stimulează la visare, romantism și tandrețe. Ai grijă să nu te iluzionezi prera mult în cazul unui flirt. Unii nativi au tendința de a se victimiza sau de a crede mai ușor promisiunile făcute de cei apropiați. Posibile dispute în cuplu sau cu copiii.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ai tendința de a le spune celor dragi doar ce vor să audă și asta din teama de a evita un conflict. S-ar putea să primești unele reproșuri din partea familiei dacă petreci prea puțin timp acasă și prea mult la muncă.

Horoscop zilnic Rac

Încearcă să nu asculți tot ce îți zic cei din jur și să nu crezi orice știre și informație citită. Ai grijă la mentorii pe care ți-i alegi. Nici promisiunile primite azi nu vor fi de durată și nici negocierile nu se vor încheia favorabil. Grijă la conflictele cu cei din jur din cauza viziunilor și opiniilor diferite.

Horoscop zilnic Leu

Luna se mută în sectorul tău financiar și te poate stimula la cheltuieli inutile sau, din contră, îți amintește că ai de făcut niște plăți care nu mai pot fi amânate. Nu te lăsa influențat de alții și nici de ofertele întâlnite.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna în zodia ta te simți mai rezistent la stres, însă azi va trebui să depui un real efort pentru a rămâne rațional și atente la detalii. Posibile discuții în cuplu sau cu partenerii profesionali care te scot din zona de confort.

Horoscop zilnic Balanță

Este o zi care poate să-ți aducă destul de mult stres și neliniște, chiar agitație, iar oboseala și apatia își vor face simțită prezența. Ascultă-ți intuiția, mai ales dacă au de luat decizii profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevăt discuții în contradictoriu cu prietenii și s-ar putea să îți pierzi încrederea în ei. Un plan se poate da peste cap sau nu mai primești sprijinul promis. Nu da crezare bârfelor și nu lua decizii importante legate de un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Săgetător

Va fi destul de dificil să găsești echilibrul între carieră și familie. Nevoia de a te afirma este mare și poți prelua responsabilități noi care să te acapareze. Astfel, timpul petrecut cu cei dragi se diminuează și pot apărea reproșurile.

Horoscop zilnic Capricorn

avea parte de discuții tensionate care pleacă de la credințe și viziuni diferite, de la idei și principii diametral opuse. Nu lua decizii importante, mai ales că nu te poți concentra prea bine. Ai mai multă grijă la acte și călătorii.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să fii mai tentat să faci unele cheltuieli sau investiții, însă bine ar fi să nu riști acum. Posibil ca în cuplu sau în afaceri să apară tensiuni din cauza unui buget cheltuit greșit. Unii nativi s-ar putea vedea nevoiți să apeleze la economii sau chiar la un împrumut pentru a face față unor plăți.

Horoscop zilnic Pești

Luna trece în sectorul relațiilor tale, însă va face opoziție cu Mercur din zodia ta, așa că te poți aștepta la certuri, neînțelegeri și reproșuri în cuplu. Nu este o zi bună nici pentru discuții pe teme profesionale sau negocieri, deși ai o mare putere de convingere asupra celeilalte persoane.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri