26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

VIDEO. Incendiu în fața Ambasadei Rusiei în Capitală. Pompierii au intervenit de urgență

Publicat pe


Sursa foto: Igsu.ro

Poliția Capitalei a anunțat că astăzi, în jurul orei șase dimineața, o mașină care s-a lovit de gardul Ambasadei Rusiei a luat foc, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

De asemenea, poliția a impus mai multe restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei să înceapă cercetările cu privire la incidentul de lângă ambasadă.

Din primele cercetări, șoferul autovehiculului ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina de gard.

Alertă în Capitală. Poliția a blocat traficul în zonă

Jandarmul care era la pază susține că i-a spus în repetate rânduri șoferului să părăsească locul, dar acesta l-ar fi ignorat și strigat ceva, după care s-a autoincendiat. Oamenii legii iau în calcul varianta unui act intenționat, dar și posibilitatea ca bărbatul să fi fost implicat într-un accident.

Totodată, acesta a mai adăugat faptul că viteza mașinii a fost una foarte mare, autoturismul reușind să treacă de gardurile instalate de jandarmerie în ultimele săptămâni din cauza protestelor ce au avut loc după declanșarea invaziei rusești asupra Ucrainei.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar în mașină se afla doar șoferul. După incident, la câteva minute, la fața locului au apărut pompierii și mai multe echipaje de ambulanță și poliție.

La locul accidentului, criminaliștii continuă cercetările pentru a stabili contextul în care s-a produs acest eveniment.

Revenim cu detalii.Sursa: zin.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri