1.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

VIDEO Ion Cristoiu: „Valul roșu” de la alegerile din SUA nu a venit pentru că a fost anunțat înainte”

Publicat peO victorie zdrobitoare a republicanilor la alegerile din Statele Unite nu a venit, așa cum se așteptau Trump și fanii săi pentru că a fost anunțat înainte și democrații s-au pus „în gardă”, spune publicistul și scriitorul Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

oată lumea vorbea de „valul roșu”, valul republican după acești 2 ani de mandat catastrofali ani ai lui Biden, că vine „furia roșie”, vine ”valul roșu”. De ce n-a venit?

Ion Cristoiu: Nu a venit nimic. Păi, în primul rând, pentru s-a zis vine. Cred acolo a funcționat și o „umblare la sondaj”. Adică, te ferească Dumnezeu pe ideea unui câștig la scor. De regulă, atmosfera asta îți demobilizează o știre: „oricum câștigăm” și pe de altă parte îi mobilizează. Dar cel mai important fost implicarea lui Trump.

Marius Tucă: Dumneavoastră credeți nu mai era cazul ca Trump participe la această campanie?

Ion Cristoiu: Nu merge! Hai  vedem ce imbecilitate a putut fie într-o politică republicană. Cum vii tu cu Trump și spui următoarea chestiune: „Dacă noi câștigăm alegerile, îl suspendăm pe președintele Americii”?

înțeleagă Ciolacu și ăștia. Politicianul se adresează nu fanilor lui, ei sunt tâmpiți, trump-iștii. Pe ăia e greu să-i dezamăgești.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri