30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

VIDEO Marius Budăi, huiduit de sindicaliști în Piața Victoriei – Ce s-a întâmplat în timpul discursului ministrului Muncii

Publicat peMinistrul Muncii, Marius Budăi, i-a invitat la dialog pe sindicaliști și le-a promis măsuri de sprijin prin PNRR. Reacția sindicaliștilor nu a întârziat. Marius Budăi a fost huiduit de protestatarii care nu mai cred în promisiunile guvernanților. 

„Eu sunt aici să vă arăt respectul meu, al partidului din coaliția de guvernare ce ne susține. Sa rezolvăm prin dialoig social ce reclamati.

Ce reclamați este pe bună dreptate. De săptămâna viitoare implementam măsuri care să vină în sprijinul categoriilor vulnerabile”, le-a spus Marius Budăi protestatarilor, de pe tribuna din centrul Pieței Victoriei.

Sindicaliștii, pe de altă parte, i-au transmis din nou principalele revendicări. 

„Suntem in strada pentru a transmite un mesaj guvernului, coalitiei. Mesajul nostru e unul prin care vrem sa nu mai avem parte de un banner. Nu vrem sa ne mai simțim abandonați în propria țară”, au strigat sindicaliștii din Piața Victoriei.

Cel mai mare PROTEST din Capitală, cu huiduieli și fumigene: 5.000 de sindicaliști acuză Guvernul că „a abandonat românii”Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri