1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

VIDEO Mesaj RO-Alert în Tulcea și Galați: Populația a fost informată despre ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”/ Localnicii au filmat un nou atac cu drone și bombardamente de pe malul ucrainean

Publicat pe


Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis, duminică noapte, un mesaj RO-Alert în județul Tulcea și municipiul Galați. Populația a fost informată despre ”posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”:

  • ”În urmă cu scurt timp Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis un mesaj Ro-alert prin care populația din zona de nord a județului Tulcea este informată despre posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Mesajul este unul de informare și prevede recomandări de protecție pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia În cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul ro alert a fost transmis pentru zona de nord a județului Tulcea și zona de frontieră din municipiul Galați respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiulești”, se arată în mesajul transmis de autorități.

În tot acest timp, mai mulți localnici au filmat și au publicat pe rețelele de socializare un atac drone, respectiv bombardamente care aveau loc pe malul ucrainean.

știre în curs de actualizare

Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri