-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

VIDEO Podul Antonovskyi de peste Nipru s-a prăbușit

Publicat pe


Podul strategic Antonovskyi de peste râul Nipru s-a prăbușit, relatează agenția Reuters și mai multe site-uri de știri din Ucraina și Rusia.

Podul Antonovskyi s-a prabusitFoto: Twitter – OSINTTechnical

Reuters notează că televiziunea publică a Ucrainei a publicat o fotografie care arată secțiuni întregi ale podului care lipsesc, nefiind deocamdată clar ce a provocat distrugerea sa.

Kommersant, cel mai mare cotidian financiar din Rusia, îl citează pe corespondentul de război Andrei Rudenko care a postat mai multe fotografii pe canalul său de Telegram în care pot fi văzute distrugerile suferite de pod.

Șeful guvernului din regiunea Herson a negat însă informațiile despre explozie, spunând că podul este „în aceeași stare”. Imaginile îl contrazic însă.

Corespondentul de război al ziarului Komsomolskaia Pravda, Alexander Kots, a publicat și un videoclip de pe podul Antonovsky aruncat în aer.

Imaginile arată că cel puțin două secțiuni ale podului s-au prăbușit.

„Probabil, a fost aruncat în aer în timpul retragerii grupului rus de pe malul drept pe malul stâng. Se pare că inamicul nu s-a apropiat încă de acest pod de cealaltă parte”, afirmă Kots.

Știre în curs de actualizare.

Sursa: www.hotnews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri