20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

VIDEO | Premierul Ciucă: Este nevoie mai mult ca oricând ca cetățenii noștri să fie protejați de efectele militare ale agresiunii din Ucraina

Publicat pePremierul  Nicolae Ciucă l-a primit, duminică, la Palatul Victoria, pe ministrul Afacerilor Externe al Statului Israel, Yair Lapid. Cei doi au discutat depsre situația gravă din Ucraina.

Premierul Nicolae Ciucă a condamnat în termeni fagresiunea neprovocată, nejustificată și ilegală a Rusiei în Ucraina.

„Este deosebit de valoros răspunsul comun, puternic, şi rapid al tuturor statelor occidentale care gândesc în termenii democrației, economiei de piață și a lumii bazate pe reguli. Este nevoie mai mult ca oricând ca cetățenii noștri să fie protejați de efectele militare, sociale şi economice, iar poporul ucrainean să resimtă solidaritatea tuturor statelor care condamnă cu fermitate această agresiune ilegală”, a precizat premierul.

Cei doi oficiali au discutat despre perspectivele situației din regiune și modalitățile de soluționare a conflictului, context în care ministrul israelian al Afacerilor Externe, Yair Lapid, a evocat vizita premierului Statului Israel, Naftali Benett, la Moscova și discuțiile purtate cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri