2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

VIDEO. Reacția unui șofer când a ajuns în giratoriul Pasajului Domnești, la câteva ore după inaugurare

Publicat peLa câteva ore de la inaugurarea Pasajului Domnești, primul giratoriu suspendat peste Centura Capitalei, un șofer a fost surprins când a intrat în intersecție pe sensul greșit.

Incidentul a fost surprins de camera de bord a mașinii din spate. În imagini se vede cum șoferul unui Volkswagen Passat argintiu urcă pe una din rampele de acces, dar când ajunge la giratoriu pare derutat. Acesta semnalizează brusc stânga și intră în giratoriu pe contrasens.

Șoferul din spate, care a susprins scena, a claxonat, însă acesta și-a continuat drumul pe sensul greșit.

„De la secunda 17 se poate observa cum se face stânga „regulamentar” în noul sens giratoriu suspendat de la Domnești”, a scris un bărbat care a postat imaginile pe Facebook.

 

Circulaţia pe Pasajul Domneşti a fost deschisă vineri. Pasajul Suprateran Domneşti are o lungime de 0,536 kilometri şi lucrările au fost finanţate prin POIM, fonduri externe nerambursabile 2014 – 2020, cu valoarea de 91,552 milioane de lei, fără TVA.

Pasajul Domneşti, împreună cu alte obiective de infrastructură, a fost gândit şi implementat de CNAIR la sfârşitul anului 2017 pentru fluidizarea traficului la nivelul municipiului Bucureşti.

De 16 ani, locuitorii din vestul Capitalei așteaptă ca această construcție să fie finalizată. Inelul de legătură cu centura comunică cu celelalte două autostrăzi.

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri