11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

VIDEO | Revoltă populară în Franța: milioane de oameni cer demisia președintelui Macron. Poliția agresează protestatarii, inclusiv femeile. Imagini incredibile

Publicat peContinuă revolta populară în Franța. Milioane de oameni au ieșit să protesteze împotriva pachetului de legi susținut de președintele Emmanuel Macron, ce prevede majorarea vârstei de pensionare, de la 62 la 64 de ani.

Franța fierbe, iar oficialii statului au trimis trupele să intervină în forță. Mii de protestatari au fost bătuți pe străzile din Paris, dar și din alte orașe.

Imaginile violente, care vorbesc de la sine, au fost distribuite în social media. Inclusiv femeile sunt bătute și umilite de polițiștii cu cagule, căști de protecție și bastoane.

Mai multe clădiri și mașini au fost incendiate. Protestatarii nu vor să capituleze și nu cedează în urma intimidărilor forțelor de ordine.

Se cere demisia lui Emmanuel Macron în Franța.

Proiectul privind majorarea vârstei de pensionare a fost deja votat, deși cetățenii francezi se opun. Proiectul a trecut cu 193 la 114, informează France24.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri