4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

VIDEO: „Revoluție” în Satul de Vacanță din Mamaia la apariția comisarilor ANPC: „S-a aruncat cu mâncare în noi. Am fost înjurați”

Publicat peUn „scandal-monstru” a izbucnit vineri seara, în Satul de Vacanță din Mamaia, atunci când comisarii de la Autoritatea Națională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au venit să verifice mai mulţi comercianţi. Șeful ANPC afirmă că inspectorii au fost înjurați și s-a aruncat cu mâncare în ei.

„În Satul de Vacanţă a ieşit în această seară o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară, acţiune în cadrul căreia am arătat încă şi încă o dată, probabil de patru ori faptul că nu se poate găti ca la bâlci, nu se poate găti pe trotuar, nu putem pune doar un linoleum pe jos şi să ni se pară că acolo am amenajat o bucătărie.

Spuneam inclusiv părinţilor care, din păcate, au hotărât că trebuie să cumpere mâncare copiilor, pentru că, culmea, nici noi nu gătim cu geamul închis, spuneau unele dintre mămici. Deci se poate găti clătita direct pe plită, direct pe trotuar, se poate păstra mâncarea la temperatura ambientală, cu toate că de cele mai multe ori carnea şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii, reprezintă o bombă toxică”, a declarat preşedintele ANPC, Horia Constantinescu.

„Au început să ne înjure, să arunce cu mâncare în noi”

Scandalul a pornit în momentul în care comisarii de la ANPC au ajuns la o locație care a fost închisă temporar pentru a patra oară.

„Spiritele s-au inflamat în momentul în care angajaţii unora dintre locaţiile oprite din nou temporar, repet, pentru a patra oară constatăm că există un întreg bâlci în Satul de Vacanţă, angajaţii acestor locaţii s-au amestecat prin mulţime şi au început să ne înjure, să arunce cu mâncare în noi şi în felul ăsta au angrenat şi opinia publică în tot ceea ce a urmat.

Vom continua acţiunile, rămânem fermi pe poziţia de a nu permite alimentaţie publică direct pe trotuar, cu toate că se pare că alte instituţii continuă să avizeze ceea ce noi oprim.

Va trebui cu siguranţă, la un moment dat, lămurită întreaga situaţie. Atât timp cât, în lumina unora, pentru a putea găti nu trebuie să ai nicio altă condiţie, ci doar să începi să ţipi şi să urli, cu siguranţă, în cazul nostru, măsurile vor rămâne ferme, chit că le vom mai scrie de câteva ori. La un moment dat, lucrurile se vor înţelege în maniera în care trebuie”, a mai povestit Horia Constantinescu, citat de News.ro.

@horiaconstantinescuanpcÎn cadrul unei acțiuni de control lucrurile au degenerat din nou pentru că probabil o parte a societății se complace în ceea ce se pretinde a fi turism Urlete țipete înjurături ce au culminat cu un tir de mâncare asupra colegilor mei și a mea O parte a societății este bolnavă și încurajează tipul acesta de abordare și de comerț Părinți ce își hrănesc copiii cu mâncare gătită pe trotuar și ne certau că luăm măsuri dure Sunt aceeași părinți ce se…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri