16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

VIDEO. Sorin Gadola, fondatorul UNTOLD, despre primele slujbe bisericești la care a participat: „În loc să văd icoane, eu vedeam toate păcatele mele”

Publicat peSorin Gadola, unul dintre fondatorii UNTOLD și fiul milionarului clujean, Ştefan Gadola, a mărturisit la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, cum a fost pentru prima când a participat la o slujbă bisericească.

Sorin Gadola și soția lui, Diana, au spus în podcastul lui Adrian Artene că prima dată când au mers împreună la o biserică s-a întâmplat la Viena. Nu au căutat niciun locaș de cult prin intermediul aplicațiilor, ci au vrut să se lase purtați de soartă spre locul unde ar fi urmat să îl găsească pe Dumnezeu.

„A fost în greacă slujba, am stat patru ore, dar mi s-a părut că am stat câteva minute. Eu nu prea plâng și am plâns atunci în biserică. Nu înțelegeam limba, dar sufletul și conștiința mea înțelegeau.

Eu am fost într-o altă dimensiune. Mi-a arătat Dumnezeu că pot intra într-o altă dimensiune fără alcool, substanțe sau alte vicii, care au la bază promisiunea că îți alterează conștiința, intri în altă dimensiune și ce tare ești tu.

Eu m-am dus, nu știam limba și nu m-a putut manipula nimeni psihologic. A fost doar harul, doar recunoașterea sufletului meu față de ceva mai mare, fără să înțeleg nimic și m-am simțit foarte mic și prin asta m-am simțit foarte bine. Opus tehnicii de a mă simți eu centrul universului”, a relatat Sorin Gaddola, în podcastul lui Adrian Artene.

„Lumea crede că sunt spălat pe creier, că sunt habotnic”

Sorin Gadola a povestit și cum a fost următoarele slujbe la care a participat.

„Următoarele slujbe au fost foarte grele pentru mine. Mă ardeau toate, mintea îmi era super-împrăștiată. Mă enervam teribil. În loc să văd icoane, eu vedeam toate păcatele mele. Când eu zic asta, lumea crede că ăsta e spălat pe creier, că e habotnic. Dacă practici mai multe obiceiuri greșite, care fac rău creierului și corpului, care fac rău caracterului tău, să le numim păcate, ele te controlează și nu mai ai libertate. Eu când mă duceam la biserică, în loc să văd icoanele și să ascult slujbele, îmi vedeam păcatele. La început am primit dulceața asta, fină, caldă, blândă, fără să îmi zică nimeni nimic. Niciun profesor, niciun maestru, niciun guru.

A fost foarte frumos. Vedeam ce trebuie să fac, ca să ies dintr-o mlaștină. Lumea nu înțelege că atunci când ești viciat și îți controlează aceste vicii viața, trăiești o calitate foarte slabă a vieții. Ești sluga lor, ești pușcăriaș, ești prins și nu poți ieși de acolo decât cu Dumnezeu, oricât de clișeic sună”, a explicat tânărul.

Diana și Sorin Gadola, invitați la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Sorin Gadola, unul dintre iniţiatorii festivalului UNTOLD, și soția acestuia, Diana, au fost invitații lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA care a fost difuzat sâmbătă, 5 august.

Sorin este fiul omului de afaceri Ştefan Gadola –…Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri