28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

VIDEO ȘTIREA TA| La un pas de TRAGEDIE, în Alba Iulia: Un „kamikaze” pe ATV, intrat pe contrasens, a fost aproape de a fi spulberat de o mașină

Publicat pe


FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Apel disperat pentru salvarea unei cățelușe și a puiuților săi, în Sebeș: Necesită sprijin și donații pentru tratamentul lor!

O femeie din Sebeș a lansat un apel disperat pe o rețea de socializare pentru a salva o cățelușă și puii săi. Potrivit anunțului, cățelușa a fătat acum 2 zile, sub o mașină, și a adus pe lume 5 puiuți. Din nefericire, 2 dintre aceștia au decedat din cauza viermilor.

Starea mamei cățelușe este precară, ceea ce face imposibilă îngrijirea puiuților. Este necesară internarea acestora într-o clinică veterinară, însă costurile asociate acestei intervenții sunt foarte mari. Femeia care a postat anunțul afirmă că nu are posibilitatea de a suporta costurile.

Elit - Gustul Desăvârșit

În acest context, se caută sprijin din partea comunității pentru a oferi îngrijiri medicale cățelușei și puiuților săi. Oamenii cu suflet mare sunt invitați să se implice și să doneze pentru a salva viața acestor animale nevinovate.

”În Sebeș este o cățelușă care a fătat acum 2 zile sub o mașină. A avut 5 puiuți, 2 au murit din cauza viermilor. Mămica nu este bine, ceea ce înseamnă că nu se poate îngriji de ei. Pot fi internați într-o clinică veterinară dacă reușim să suportăm costurile. Din start, noi nu avem nicio șansă, având în vedere cheltuielile din ultimele săptămâni.”

Dacă aveți posibilitatea de a ajuta, acestea sunt conturile în care puteți dona pentru a salva cele 4 suflete:

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays
RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)
RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)
* bt pay: 0757 388 209
* Revolut: 0757 388 209
* PayPal: [email protected]

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSursa: ziarulunirea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri