11.8 C
București
luni, 20 martie 2023

VIDEO Trecere de pietoni, în mijlocul unui câmp din județul Iași

Publicat pe


O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul câmpului din comuna Movileni pe Drumul Județean 282A, care face legătura între localitățile Iepureni și Larga Jijia din județul Iași, potrivit BZI.

Trecere de pietoniFoto: Eugene Sergeev / Alamy / Alamy / Profimedia

Trecere de pietoni este semnalizată inclusiv cu panouri reflectorizante, pentru a fi vizibilă și în timpul nopții. De-o parte și de-a alta este câmp și este mărginită de șanțuri de beton.

Internauții nu au rătat ocazia de a ironiza lucrarea făcută de autorități.

„Se impunea o trecere de pietoni acolo. Ăla e traseul gândacului de bălegar și nu știu mulți. Ar trebui și un semafor”, a scris un bărbat pe rețelele de socializare.

Primarul comunei Movileni, Constantin Hodoroabă, susține că trecerea de pietoni amenajată în câmp a fost cuprinsă în proiectul de reabilitare a drumului DJ282A.

„Nu noi am amenajat această trecere, ci cei de la firma de construcții care reabilitează DJ282a”, a spus Hodoroabă.

Edilul comunei ieșene susține că la 20 m de trecerea de pietnoni este o stație pentru transportul public în comun.

„Am întrebat și noi de ce această trecere de pietoni este făcută în câmp, iar executantul lucrării a motivat că la 20 de metri este stație de transport public pentru cei care vin din satele vecine, Iepureni și Ursoaia”, a mai declarat primarul comunei Movileni.

Constructorii au explicat că au amenajat-o mai departe pentru că șoferii care se deplasează dinspre Iași nu ar fi observat-o, a mai explicat edilul din Movileni.

Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Sorin Afloarei, a confirmat că acolo există o stație de autobuz care deservește locuitorii din satele Iepureni și Ursoaia.Sursa: www.hotnews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri