22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

VIDEO Un fost premier dezvăluie cel mai trist moment din mandatul său: „Pentru asta l-aș baga la pușcărie 100 de ani pe Băsescu…”

Publicat peFostul premier Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul. Acesta a dezvăluit unul dintre cele mai triste momente din mandatul său de premier, președinte fiind Traian Băsescu. Mai exact, un episod legat de construcția autostrăzii Comarnic-Brașov. 

„Momentul cel mai trist pentru mine a fost când aveam terminat, negociasem tot cu firmele de  francezi, austrieci și greci. Trebuia doar să semnăm contractul cu Comarnic-Brașov. Nu mai știu, s-a schimbat un ministru și ne-am dus la Cotroceni. Dimineața stătusem, terminasem contractul, stabilisem în ce zi să-l semnăm. Urma să stabilim ziua când lansăm și când începem treaba.

A aflat (n.r.- Traian Băsescu) ce făceam noi dimineața acolo. A depus jurământul ministru, eu eram acolo. Băsescu a luat micronul și a zis: să urăm succes noului ministru, dar atenție faptele penale de la Comarnic-Brașov. Mi-a venit să-i dau cu microfonul ăla în cap. Lasă-mă, nene, să-l facem, că nu mori acuma. A doua zi ne-au sunat de la Kovesi: domnule să ne dați toate actele. Care toate că n-am apucat să-l semnăm? Au fugit toți.  Asta era în 2018. Știi că suntem în  2022 și nu s-a dat drumul la studiul de fezabilitate?

Eu pentru asta l-aș baga la pușcărie 100 de ani pe Băsescu. Eu pentru asta l-aș băga, nu pentru că a fost securist. (…) Explicația a fost că el a ajuns în această funcție având acest cârlig, având acest șantaj, el a zis fac pactul cu diavolul și diavolul  nu o să mă omoare. Cineva i-a zis: băi, Traiane, nu uita avem dosărelul tău… „

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri