25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Vineri se sărbătoresc 30 de ani de la constituirea Consiliului Județean Timiș

Publicat pe


CJ Timis

Pe data de 9 aprilie 2022 se împlinesc 30 de ani de la înființarea instituției, ocazie cu care, vineri, 8 aprilie, la ora 10.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, va avea loc o ședință festivă, în cadrul căreia vor fi decernate plachete, medalii și diplome pentru activitatea depusă în serviciul cetățenilor județului Timiș.

Celebrarea constituirii Consiliului Județean este marcată prin acțiuni organizate de cele șase instituții de cultură finanțate de instituția județeană și cuprinde expoziții tematice, spectacole de teatru, o lansare de carte și montarea în foaierul Consiliului Județean Timiș a unui puzzle supradimensionat.

Vineri, 8 aprilie, foaierul Sălii Multifuncționale a Palatului Administrativ va găzdui expoziția „Consiliul Județean Timiș la puterea 30” adusă în atenția publicului de către Biblioteca Județeană „Sorin Titel”, iar echipa Muzeului Național de Artă va monta puzzle-ul uriaș cu portretul lui Ormós Zsigmond, unul dintre primii prefecți ai comitatului Timiș. În holul de la etajul I va putea fi admirată Expoziția „Patrimoniul sub reflectoare. Istoria cartierelor timișorene”, în organizarea Muzeului Național al Banatului.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri