10.6 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

Viorel Lis,de urgență pe masa de operație. Declarația neașteptată a Oanei Lis, partenera lui de viață. Ce problemă de sănătate are

Publicat pe


Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce a făcut preinfarct. Oana Lis a făcut noi declarații în legătură cu starea de sănătate a fostului edil al capitalei.

Nu este prima dată când Oana Lis se îngrijorează foarte tare pentru partenerul ei de viață, de vreme ce Viorel Lis a avut nevoie de îngrijiri medicale destul de des în ultima vreme.

Viorel Lis, de urgență pe masa de operație

De această dată Viorel Lis a fost internat și operat de urgență după ce acesta a făcut un preinfarct. Viorel Lis a făcut preinfarct chiar în această dimineață și a ajuns de urgență la spitalul Floreasca. Medicii au decis să îl opereze de urgență pentru a-I monta un stent la inimă.

Intervenția a decurs bine și acum fostul edil al Bucureștiului se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Cum a reușit Oana Lis să-l salveze pe Viorel de la moarte. Ce declarații a făcut fostul edil al Capitalei

“De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. (…) Săptămâna aceasta trebuia să meargă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat.

A fost o durere insuportabilă în piept, care se lăsa pe mâna stângă, transpirație…și atunci am știut. Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis, după ce Viorel Lis a ieșit din sala de operație.

În prezent, Viorel Lis se află la terapie intensive, după ce a suferit intervenția chirurgicală care i-a salvat viața. Oana Lis a mai spus că după operație, Viorel e speriat, încă are dureri, dar se va face bine. De asemenea, soția lui Viorel Lis i-a rugat pe toți aceia care ascultă declarația ei să se roage pentru sănătatea soțului ei.

“Pentru că de fiecare dată oamenii au fost alături de noi și eergia asta bună contează”, a mai adăugat Oana Lis.

Viorel Lis a suferit recent arsuri grave. Ce s-a întâmplat

La începutul lunii februarie, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital după ce a suferit arsuri grave. Oana, soția lui, a fost cea care i-a salvat viața.

Citește și: Viorel Lis se ceartă cu nepoții pe un teren de 15 mii de mp. De câți ani durează procesul

Din cauza frigului din casă, Oana Lis și Viorel Lis au cumpărat un radioator pentru a se încălzi. Din păcate, Viorel a adormit cu picioarele pe el și s-a trezit cu arsuri.

”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a spus Oana Lis pentru revista Click!

Bianca Drăgușanu apelează la noi intervenții estetice. Ce a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri