22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Viorica Dăncilă a plecat din PSD și s-a înscris în alt partid

Publicat pe



Fostul președinte al PSD Viorica Dăncilă a anunțat că a plecat din PSD după 26 de ani.

Dăncilă spune că nu se mai regăseşte în deciziile pe care social-democraţii le iau. De asemenea, fostul premier PSD şi candidat al partidului la alegerile prezidenţiale afirmă că nu a trădat PSD, dimpotrivă a fost trădată, la fel ca mulţi dintre alegători.

„Cred că mulţi dintre dvs v-aţi întrebat dacă mai există o şansă ca România să ne aparţină. Mi-am pus şi eu, de nenumărate ori, această întrebare, şi da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formaţiuni politice noi. Partidul Naţiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroşi, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris, marţi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă afirmă că nu i-a fost uşor să ia decizia.

„Nu a fost uşor ca după 26 de ani în care am activat în Partidul Social Democrat să fac acest pas. L-am făcut însă pentru că NU mă mai regăsesc în PSD, nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia. Nu eu i-am trădat, ei ne-au trădat pe mulţi dintre noi, au dezamăgit încrederea acordată de foarte mulţi români. Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune şi rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage şi multe critici. Însă, ca un om care îşi iubeşte ţara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine”, a mai scris Dăncilă.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!





Sursa: romanialibera.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri