3.8 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

Virgil Popescu despre criza energetică pe care românii o vor simți la iarnă:„Eu port blugi în casă”

Publicat pe


Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a gândit să-i liniștească pe românii care se tem de această iarna, în contextul crizei energetice, afirmând că poartă blugi în casă indiferent de anotimp.

1 din 4 români își propune să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a subliniat că niciodată nu a preferat pantalonii scurți. Criza energetică va obliga românii, vrând-nevrând, să facă economie, iar Uniunea Europeană a sugerat că un prim pas ar fi ca în această iarnă, centralele să fie setate la 19 grade.

Românii sunt îngrijorați că frigul le va face mari probleme în această iarnă, însă ministrul Energiei a venit cu o informație „salvatoare” menită să îi liniștească pe cetățenii panicați.

„Port blugi în casă, indiferent de anotimp, nu am purtat niciodată pantaloni scurţi.”, a declarat Virgil Popescu într-un interviu pentru Antena 3.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.
„Nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”, a adăugat ministrul.

Popescu a recunoscut că nici el nu se simte confortabil dacă în casă sunt doar 19 grade.

Potrivit unui sondaj realizat de GLAMI Fashion (Re)search 1 din 4 români își propun să facă economie la gaz, curent electric și căldură, apărându-se de frig cu haine groase.

Panica facturilor enorme îi îndeamnă pe români să găsească soluții, iar magazinele profită din plin de această situație.

Marile lanțuri de magazine online au pus în vânzare pături groase, geci, pantaloni, blugi şi puloverele de iarnă, dar şi de lemne, topoare şi calorifere electrice.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri