17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Vladimir Putin, bolnav în stare terminală? Explicaţii ale războiului din Ucraina: „Vrea să rămână în istorie”

Publicat pe


Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este în atenția tuturor. Surse de la Pentagon, citate de presa străină, susțin că președintele Rusiei ar suferi de cancer și se află în stadiu terminal.

Conform acestor informații, Putin știe că nu mai rezistă mult și atacul asupra Ucrainei este modul său de a-și asigura un loc în istoria mondială.

Putin ar fi în agonie

Specialiștii susțin că înfățișarea liderului de la Kremlin arată că suferă, iar furia pe care o arată deseori este, cel mai probabil, o urmare a faptului că este în agonie. „Experții noștri cred că este bolnav – Putin este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță”, a mai spus sursa de la Pentagon.

Starea de sănătate a liderului de la Kremlin este analizată de mai mulţi ani. În 2020, analistul Valery Solovei a afirmat că Putin ar fi fost operat de urgență pentru cancer. Solovei mai spunea, la vremea respectivă, că președintele rus are și Parkinson, speculație care a fost negată de Kremlin.

Vladimir Putin cenzurează presa

Vladimir Putin a semnat legea „informaţiilor false”, care prevede pedepse şi pentru “apelurile de impunere de sancţiuni împotriva Rusiei”. Legea a fost adoptată dimineaţa de Camera inferioară a parlamentului rus (Duma). Cine răspândeşte informaţii neadevărate despre armată poate primi până la 15 ani de închisoare.

Propaganda rusă a repetat că inamicii Rusiei, precum SUA şi aliaţii săi, au răspândit informaţii ”false” pentru a semăna discordie şi a dezbina poporul rus.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri