11.5 C
București
duminică, 19 mai 2024

Vlăduța Lupău, mărturisiri dureroase despre sarcinile pierdute. Clujeanca a trecut printr-un calvar: „Te întrebi de ce ți s-a întâmplat ție”

Publicat pe


Vlăduța Lupău, în vârstă de 32 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, clujeanca este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes considerabil. Atunci când vine vorba de viața personală, Vlăduța trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Adrian Rus. Cei doi au devenit părinți în anul 2022, atunci când artista a adus pe lume un băiețel pe nume Iair.

Puțini însă știu, deși acum Vlăduța este o mămică fericită, înainte să îl aducă pe lume pe Iair, vedeta a mai pierdut două sarcini. Experiențe peste care a trecut cu greu.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre trauma prin care a trecut atunci când a pierdut cele două sarcini.

„Mi se pare că e o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă mai are unu, chiar dacă nu are niciunul,…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri