9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Volodimir Zelenski confirmă că nu a plecat din Kiev (video)

Publicat peSunt tot mai multe zvonuri că Volodimir Zelenski ar fi părăsit capitala Ucrainei. Liderul Kievului a postat luni, 7 martie, un filmuleț pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia dezminte informațiile difuzate de mass-media rusă.

Unde a „dispărut” liderul Kievului

„Aceasta este Kievul de seară, oficiul nostru. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Sunt în Kiev. Echipa mea este alături de mine. (…) Rămân la Kiev, pe strada Bankova.

Nu mă ascund și nu mi-e frică de nimeni. Voi rezista cât va fi necesar ca să câștigăm acest război”, a declarat președintele Ucrainei.

Presa rusă a răspândit, zilele trecute, informația că președintele Zelenski a părăsit Ucraina și a fost evacuat în Polonia.

Ziarul Pravda care a dat această informație l-a citat pe președintele Dumei de Stat din Rusia, Vyacheslav Volodin, care ar fi spus pe canalul său de Telegram despre plecarea președintelui ucrainian.

Volodimir Zelenski, poziția fermă față de invazia rușilor

La scurt timp însă oficialii ucraineni au negat informația: Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu a părăsit țara și rămâne la Kiev, au declarat reprezentanți ai Radei Supreme pe rețelele de socializare.

„Președintele este la Kiev. El este cu oamenii săi”, a precizat serviciul de presă al Parlamentului ucrainean.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost decorat, recent, cu Medalia Ronald Reagan pentru libertate. Aceasta distincție este acordată pentru „spiritul nestăpânit al milioanelor de ucraineni”, relatează unian.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri