13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Volodimir Zelenski face apel la evreii americani pentru sprijn

Publicat pe„Se aruncă sub tancuri, asta ca să înţelegeţi ce se întâmplă aici”, a spus liderul ucrainean, care este evreu.

Ruşii nu lasă oamenii să părăsească oraşele şi orăşelele pe care le-au atacat, nu permit alimentarea cu hrană şi apă şi deconectează internetul, televiziunea şi electricitate, a mai spus el.

„Toate acestea s-au întâmplat în timpul naziştilor”, a spus Zelenski.”Supravieţuirea naţiunii ucrainene – chestiunea va fi asemănătoare cu antisemitismul… Toate aceste milioane de oameni urmează să fie exterminaţi”.

Zelenski a mai informat că 13 persoane au murit luni după ce o brutărie din Kiev a fost bombardată, iar duminică 50 de copii bolnavi de cancer au trebuit să fie mutaţi după ce o rachetă a lovit un spital de pediatrie din capitală.

Anvergura şi amploarea atacului rusesc asupra ţării au fost la fel de neaşteptate şi devastatoare precum au fost pentru americani atacurile din 11 septembrie 2001, a spus el.

„Bombardează viaţa din tot ce mişcă”, a mai spus preşedintele Zelenski în intervenţia sa, conform Agerpres.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri