18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Volodimir Zelenski, MESAJ de Paște, după doi ani de război: „Fostul nostru vecin a încălcat toate poruncile şi a venit să ne ucidă”

Publicat pe


Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sărbătorii Paștelui Ortodox. Zelenski a făcut apel la poporul ucrainean să se roage unii pentru ceilalți și pentru soldații de pe front.

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de speranță poporului ucrainean, în care a mărturisit că Dumnezeu va duce la victoria vieţii în faţa morţii. Șeful de stat s-a filmat îmbrăcat într-o cămașă tradițională, în faţa Catedralei Sfânta Sofia din Kiev, veche de 1.000 de ani, un monument spiritual şi arhitectural al culturii ucrainene.

„Să ne rugăm unii pentru alţii. Când ne apropiem cu toţii unii de alţii, nu mai suntem străini. Biblia ne învaţă să ne iubim aproapele. Iar prezentul a dezvăluit adevăratul sens al acestui cuvânt. Cu toţii am devenit vecini unii cu alţii. Iar fostul nostru vecin, care ne făcea să credem că este un frate, a fost mereu distant faţă de noi. A încălcat…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri