12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Vrei să petreci în natură a doua zi de Paște, în loc să stai din nou la masă? Te așteaptă o excursie de-o zi la Cetatea Enisala și o drumeție pe Dealul Bujorului, în județul Tulcea/ Cât te costă

Publicat pe


Dacă vrei să petreci în natură a doua zi de Paște, în loc să stai din nou la masă, una din variantele care te așteaptă este o excursie de o zi la Cetatea Enisala și o drumeție pe Dealul Bujorului, ambele în județul Tulcea și în legătură.

Drumeția din Munții Măcinului este organizată de o comunitate dobrogeană, ReConectare în natură, și include și o vizită la Cetatea Enisala. Întreaga excursie este destinată adulților și copiilor mai mari de 5 ani.

Plecarea se face la 10:00 dimineața, din Constanța, iar drumul de 100 km până la Enisala durează aproximativ 1 h și jumătate cu mașina. La Enisala se petrece în jur de 30-40 de minute, conform organizatorilor, iar apoi se continuă spre Dealul Bujorului, iar apoi se face picnic.

Organizatorii avertizează asupra echipamentului adecvat pentru munte, a greutății rucsacului și anunță că excursia costă 170 lei/adult și 150 lei/copil (5-12 ani), iar costul include transport (cu sprinter 18+1),…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri