10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă la gala Oscar

Publicat pe


Will Smith a anunţat într-o declaraţie, vineri, că şi-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Premiile Academiei de weekendul trecut, transmite CNN.

”Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a afirmat Smith într-o declaraţie transmisă pentru CNN de publicistul său.

David Rubin, preşedintele Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a declarat, vineri, într-o declaraţie, că organizaţia a primit şi a acceptat ”demisia imediată” a lui Smith.

”Vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, înainte de următoarea întâlnire a consiliului de administraţie programată pe 18 aprilie”, a adăugat Rubin.

Acţiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancţiuni permise de Statutul şi Standardele de Conduită”, a transmis organizaţia.

sursa: News.ro, sursa foto: Captură YouTubeSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri