29.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

Zelenski îl invită din nou pe Putin la dialog: Se află într-o „bulă informațională”. Denazificarea Ucrainei este NAZISM pur

Publicat pe„Președintele Putin ar trebui să înceapă să discute, să înceapă un dialog în loc să trăiască într-o bulă informațională fără oxigen. Cred că exact acolo se află. El este în acea bulă. Obține informații, dar nu știu cât de realiste sunt acestea. Cred această situație este ca o oglindă care deformează realitatea”, a spus Zelensky.

Președintele Ucrainei a menționat că este pregătit pentru un dialog cu Putin, precum șiîn privința unei discuții cu privire la situația legată de teritoriile ocupate temporar ale Ucrainei și pseudo-republicile „LPR/DPR”. „Pentru mine este important modul în care oamenii care vor să fie o parte a Ucrainei vor locui în aceste teritorii”.

Zelensky a adăugat că, în ciuda faptului că este pregătit pentru dialog cu Rusia, Ucraina nu va asculta limbajul ultimatumurilor și nici nu ia în calcul opțiunea de a se preda.

„Nu suntem pregătiți să ne predăm, pentru că nu este vorba despre mine, ci despre oamenii care au m-au votat”, a explicat liderul de la Kiev.

„Denazificarea” lui Putin este NAZISM pur

Potrivit lui Volodimir Zelenski, așa-numita „denazificare” a poporului ucrainean, sub care președintele rus, Vladimir Putin a început războiul cu Ucraina, este nazism pur.

„Denazificarea în acest caz este nazism pur, distrugerea națiunii ucrainene. Același lucru s-a întâmplat în Germania, în 1940. Eu i-au „denazificat” pe evrei. Rușii fac același lucru acum. Sunt șocat. Nu știam că astfel de lucruri pot fi făcute în lumea modernă”, a afirmat Zelenski, în interviul pentru ABC News.

El a subliniat că denazificarea a început de multe ori de-a lungul istoriei și a sfârșit-o de fiecare dată foarte rău.

„Pentru unele țări, a sfârșit-o într-un asemenea mod încât țările respecive au fost oripilate de faptul că au făcut-o. Unele țări au început să „curețe” lumea de o națiune sau alta, și alte țări au regretat că nu au intervenit, că nu au protejat alte națiuni,” a mai spus președintele ucrainean Zelensky.Sursa: www.realitatea.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri