3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Zodiac CHINEZESC 6-12 februarie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Publicat peIata zodiac chinezesc pentru 6-12 februarie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Simti ca ramai in urma cu un proiect si ar trebui sa iei masuri. Nu iti abandona visurile, fa-ti planuri. Pune totul pe hartie, organizeaza-te. Fa tot ce poti cu ajutorul tehnologiei informatiei, apoi asteapta rezultatele. In plan amoros, romantismul pluteste in aer. Daca esti singur, ai putea fi curtat de cineva apropiat in weekend.

Iată zodiile care se vor umple de bani! Care sunt nativii peste care dă norocul în viitorul apropiat

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Trebuie sa te concentrezi mai mult pe solutii decat pe problemele in cauza. Daca esti in cautare de raspunsuri, nu te minti singur. Fii cinstit cu tine insuti. Asculta acea voce interioara deoarece ea este motorul care iti poate aduce fericirea. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Concentreaza-te mai mult pe nevoile tale si mai putin pe nevoile altora. Inainte de a te angajat cu ceva, fii sigur ca doresti cu adevarat sa faci acel lucru. Daca vrei ca o dorinta sa ti se indeplineasca, scrie visul pe hartie, apoi imagineaza-ti cu oamenii si Universul contribuie la transpunerea lui in realitate. O saptamana in care ar trebui sa te concentrezi mai mult pe a primi! Exploateaza-ti energia Yin.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Aceata saptamana este foarte importanta pentru a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi tie. Fii implicat in timpul petrecut cu ei, nu te prezenta doar ca o “piesa de mobilier”. Daca ceva te retine in a-ti desfasura activitatea, analizeaza acest sentiment. Vezi ce anume te forteaza sa bati pasul pe loc. Daca vrei sa fii fericit, exerseaza mai mult compasiunea! Exploateaza-ti energia Yang in aceasta saptamana!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri