0.9 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Android 13: Google dezvăluie că versiunea stabilă va ajunge în septembrie 2022

Publicat pe


Pe lângă noutatile de securitate din august 2022, Google a lansat astăzi „Notele actualizării de securitate pentru Android 13” și sugerează că următoarea versiune majoră a sistemului de operare mobil va fi lansată în septembrie.

Ca la fiecare început de lună, ne așteptăm ca noul patch de securitate din august să fie disponibil în câteva zile pe smartphone-urile Pixel. Între timp, Google a postat o surpriză „Note de lansare de securitate Android 13” pe pagina cu informatii de securitate Android pentru care Google lansează actualizari lunare pe măsură ce cea mai recentă actualizare este lansată pe telefoanele sale Pixel.

În note, se face referire la luna septembrie, precum și la lansarea Android 13 pe AOSP. „Android 13, așa cum a fost lansat pe AOSP, va avea un nivel implicit de corecție de securitate 2022-09-01 ”. Aceasta înseamnă că versiunea stabilă a Android 13 va folosi corectitudinea de securitate din septembrie și, prin urmare, ar putea fi disponibilă pe telefoanele inteligente din seria Pixel 4 și altele încă de luna viitoare. Cu toate acestea, poate dura ceva mai mult după lansarea pe AOSP pentru ca Google să lanseze actualizarea la Pixeli.

Utilizatorii de smartphone-uri Pixel au putut testa Android 13 de când prima versiune beta publică a fost lansată în aprilie anul trecut. După câteva luni de actualizări succesive, cu o ultimă actualizare beta 4.1 lansată în urmă cu câteva zile, noua versiune a sistemului de operare Google ar trebui să fie în sfârșit disponibilă pentru toată lumea în versiune stabilă în doar câteva săptămâni. Totul indică faptul că Google va lansa versiunea stabilă până în septembrie 2022, chiar înainte de sosirea noilor Pixel 7 și 7 Pro în octombrie .Sursa: geeki.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri