19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Apple Anunță Oficial Data de Lansare a Seriei iPhone 15

Publicat pe


Apple a anunțat recent că va organiza un eveniment numit ‘Wonderlust’, în cadrul căruia va prezenta seria iPhone 15, Apple Watch Series 9 și multe alte produse. Evenimentul, care a fost anunțat oficial de Apple, va avea loc pe 12 septembrie, începând cu ora 20:00, ora Romaniei, și va fi găzduit de Steve Jobs Theater, situat în campusul Apple Park.

Detalii despre Seria iPhone 15

Se așteaptă ca Apple să prezinte în cadrul evenimentului patru modele de iPhone 15: iPhone 15 cu ecran de 6.1 inchi, iPhone 15 Plus cu ecran de 6.7 inchi, iPhone 15 Pro cu ecran de 6.1 inchi și iPhone 15 Pro Max cu ecran de 6.7 inchi. Toate modelele ar putea avea Dynamic Island, un cip 5G actualizat de la Qualcomm și, cel mai important, un port USB-C în locul portului Lightning. De asemenea, se așteaptă ca iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max să vină cu caracteristici suplimentare care nu vor fi disponibile pe modelele standard de iPhone 15. Acestea ar putea include margini mai subțiri, modificări minore în designul colțurilor și o schimbare de la rama de oțel inoxidabil la o ramă de titan. Logo-ul Apple de pe pagina evenimentului confirmă, de asemenea, zvonurile despre opțiunile de culoare albastru și titan.

Performanțe și Prețuri Așteptate

Se așteaptă ca noul cip Bionic A17 de 3 nanometri să fie inclus în modelele iPhone 15 Pro și Pro Max. De asemenea, se zvonește că un nou buton de acțiune va înlocui butonul de oprire a sunetului pe aceste dispozitive. Acest nou buton de acțiune va putea fi personalizat, asemănător butonului de acțiune de pe Apple Watch Ultra. Deși se așteaptă ca ambele modele Pro să primească îmbunătățiri ale camerei, se crede că iPhone 15 Pro Max va avea un obiectiv telefoto periscop care va permite o mărire optică mai mare. Datorită dimensiunilor, această nouă cameră telefoto periscop va fi exclusivă pentru modelul Pro Max. Având în vedere toate aceste îmbunătățiri, se așteaptă ca prețurile de bază pentru iPhone 15 Pro și Pro Max să crească. Se estimează că iPhone 15 Pro va avea un preț de pornire de 1.099 dolari, iar iPhone 15 Pro Max de 1.199 dolari. Prețurile modelelor standard de iPhone 15 nu ar trebui să se schimbe.

Alte Produse Așteptate

Pe lângă noile modele de iPhone, se așteaptă ca Apple să prezinte și noile versiuni ale Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra. De asemenea, se așteaptă ca iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10 și tvOS 17 să fie lansate după eveniment.

[SURSA]Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri