5.9 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022

ASUS lansează o campanie back-to-school pentru produsele ROG

Publicat pe


Cu ocazia începerii școlilor, liceelor și facultăților, cei de la ROG au organizat o campanie în 23 de țări cu tema back-to-school numită #DayOneWithROG, iar România se află, din fericire, printre țările care participă. Rămâneți cu mine ca să vă explic ce presupune mai exact această campanie.

Dacă achiziționezi un laptop de gaming ROG 2022, vei primi pe lângă acesta un kit gratuit de accesorii pentru elevi și studenți. Iar dacă nu știi exact ce model să alegi, poți intra pe pagina campaniei și să alegi trei dintre lucrurile pe care le vrei de la un laptop, iar apoi îți va fi recomandat un model potrivit pentru nevoile tale. Modelele care se încadrează în această campanie sunt următoarele:

Am adăugat în această listă link-uri spre review-ul lui Marinake pe care l-a făcut la modelul Strix SCAR 17 SE și spre review-ul lui Tudor pentru modelul Zephyrus M16, deci aruncați un ochi pe ele pentru o descriere mai detaliată a acestor modele și pentru a vedea experiența pe care a avut-o fiecare dintre ei.

Pachetul de accesorii pentru elevi și studenți pe care l-am menționat mai sus este format din următoarele:

  • rucsac
  • caiet
  • pix
  • cană termos
  • husă
  • tricou

Cum spuneam și mai sus, există de asemenea și un giveaway, acesta fiind organizat pe pagina oficială de Instagram (din România) a celor de la ROG. Ca să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să postezi un comentariu în care etichetezi trei prieteni și să pui hashtag-ul #DayOneWithROG. Câștigătorii vor primi diverse cadouri digitale din zona de gaming sau chiar un laptop ASUS TUF Dash F15. Utilizatorii se pot înscrie până pe 30 septembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii octombrie.Sursa: zonait.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri