17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Cum să improvizezi gameplay 4K pe Nintendo Switch?

Publicat pe


Dacă ești fan Nintendo Switch și încă speri la următoarea versiune Pro, cred că mai ai mult și bine de așteptat. Cel mai nou Switch OLED este capabil să ofere rezoluție FullHD la 1080p, dar ce te faci atunci când îți dorești gameplay la 4K, gameplay pe care toți fanii și-l doresc de la viitoarea generație handheld?

Cineva zice că jucăria asta ar fi răspunsul la întrebarea arzătoare. Este un accesoriu compatibil cu Nintendo Switch cel actual, care poate face upscaling de la 1080p la 4K. Iar partea cea mai importantă este că dongle-ul cu pricina promite absența completă a lag-ului. Dongle-ul în cauză este intitulat sugestiv 4K Gamer Pro și promite un boost de 20% în sharpness-ul imaginii, dar și în calitatea culorilor și pe partea de depth of field față de generația trecută. Pentru că da, aparent există și un 4K Gamer+.

Probabil cel mai legit hack pentru Nintendo Switch

Potrivit instrucțiunilor, tot ce ai de făcut este că conectezi accesoriul într-unul din porturile deck-ului de Nintendo Switch.  4K Gamer Pro este dezvoltat de PhotoFast și va ajunge luna aceasta pe Kickstarter. Momentan nu este specificată nicio dată de lansare concretă, dar producătorul menționează că doritorii se vor putea înregistra pentru a beneficia de o reducere de 30% din prețul oficial. Well, tehnic vorbind, nu știu cât de fidelă va fi această reproducere de gameplay la rezoluție 4K, dar videoclipul care arată performanța dongle-ului cam dă de gândit.

Emulatoarele de console își fac apariția pe Steam Deck, iar lui Nintendo nu-i place asta

 Sursa: zonait.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri