12.7 C
București
luni, 27 martie 2023

Data evenimentului Google I/O 2022 anunțată: Android 13 urcă pe scenă

Publicat pe


Gigantul de căutare Google a anunțat oficial data conferinței sale anuale pentru dezvoltatori. Evenimentul Google I/O 2022 va avea loc în perioada 11-12 mai 2022 la Shoreline Amphitheatre din Mountain View. Evenimentul se va desfășura live cu participarea unui număr mic de invitați .

Participanții fizici vor fi probabil angajați ai companiei și reprezentanți ai partenerilor de afaceri. Evenimentul Google I/O 2022 poate fi urmărit online. Se așteaptă ca compania să ofere în cadrul conferinței informații care vor face lumină asupra viitorului sistemelor de operare Android, Chrome OS și Fuchsia.

Focus: Android 13

Android 13 va fi punctul central de la Google I/O 2022. Noua versiune este în prezent testată de mulți dezvoltatori din întreaga lume. După introducere, Android 13 va fi disponibil pentru mai multe persoane. Desigur, posesorii de smartphone-uri Google Pixel îl vor putea descărca în primul rând.

În timpul evenimentului, este probabil să se menționeze cooperarea cu Samsung în dezvoltarea WearOS. Este posibil să auzim și lucruri noi despre Google TV . Conferința Google I/O a fost anulată în 2020 din cauza coronavirusului, iar anul trecut a avut loc online.Sursa: geeki.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri