11.2 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024

eJobs.ro și The Geeks lansează Score2Skill, proiect care traduce abilitățile gamerilor în competențe profesionale, facilitând intrarea tinerilor pe piața muncii

Publicat pe


eJobs, liderul pieței de recrutare din România, alături de agenția de publicitate The Geeks și partenerul Good Game Industry, lansează proiectul Score2Skill ce are scopul de a valorifica abilitățile dezvoltate de gameri în jocurile video. Algoritmul transformă competențele din lumea virtuală în aptitudini necesare în cadrul unui loc de muncă din viața reală.

Score2Skill e un proiect unic în România și se numără printre cele 7 inițiative globale de inovație care au ajuns în finala programului RingierX, accelerator de afaceri al grupului elvețian Ringier. Pentru prima oară în România, în urma unui proces complex de research ce a presupus o succesiune de episoade de cercetarecalitativă și cantitativă, s-a reușit maparea competențelor pe care jucătorii le folosesc în timp ce se joacă și traducerea lor în skill-uri utile în mediul profesional.

„Proiectul vine să rezolve o problemă reală din piață și să faciliteze angajarea tinerilor. De…



Sursa: zonait.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri