31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Epic s-a răzgândit și îți va permite să construiești în continuare structuri în Fortnite

Publicat pe


Nici două săptămâni n-au trecut de când Epic a retras building-ul din Fortnite, că s-a și răzgândit. De bine, de rău, dezvoltatorul și-a dat seama că n-a fost o decizie prea inspirată și că n-ar fi cazul să se pună cu fanii înrăiți de pe urma cărora își câștigă pâinea. Ar fi rămas astfel modul Zero Build, care face… uh, ceea ce îi spune și numele, dar Epic a ales să reintroducă modul clasic Battle Royale, adică cel în care poți construi cam orice te taie capul.

Battle Royale-ul clasic poate fi selectat de acum din queue-ul casual, alături de recentul Zero Build. Practic, totul este acum ca odinioară, înainte ca începutul lui Chapter Three, Season Two de pe 20 martie să anunțe sfârșitul modului clasic de joc în Fortnite. Mulți nu au primit cu prea multă căldură schimbarea (inițial doar temporară), dar alții au apreciat decizia din simplul motiv că le-ar da jucătorilor noi ocazia de a se obișnui mai repede cu mecanicile lui Fortnite, fără să își facă griji că veteranii experimentați le vor face viețile un chin prin exploit-urile și cheese-urile cu diverse structuri.

Epic luase niște decizii dubioase vis-a-vis de Fortnite

Chiar și așa, ca om care se autoproclamă total indiferent și ignorant în ceea ce privește Fortnite, am ridicat sprânceana atunci când Epic a luat în calcul eliminarea building-ului. Practic, ar fi urmat să renunțe la acea trăsătură care face jocul să se diferențieze de tatăl battle royale-urilor, adică PUBG: Battlegrounds. Cum poți să tai dintr-un joc fix ceea ce-i oferă o oarecare unicitate? Well, nu știu și nici că m-ar afecta în momentul de față, dar anunțul de duminca trecută prin care te vei putea juca din nou de-a Bob Constructorul a bucurat pe mulți.Sursa: zonait.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri