4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Galaxy Z Fold 4 va fi unul dintre cele mai ușoare telefoane pliabile

Publicat pe


Cel mai probabil, Samsung Galaxy Z Fold 4 va deveni oficial înainte de sfârșitul verii. Noi știri și scurgeri despre telefonul pliabil sunt adăugate în mod constant. Cel mai recent dintre acestea este despre greutatea telefonului.

Conform cotei făcute de celebrul leaker Ice Universe, telefonul va cântări 254 de grame. Faptul că postările Ice Universe despre produsele Samsung sunt în general corecte crește importanța acestei afirmații. În rapoartele anterioare, s-a susținut că greutatea telefonului ar fi de 258 sau 260 de grame.

De menționat că, cu o greutate de 254 de grame, Z Fold 4 va fi cel mai ușor telefon pliabil. Huawei Mate Xs 2. Z Fold 4, care este în prezent cel mai ușor dintre telefoanele pliabile cu un design similar cu Z Fold 4, cântărește 255 de grame, pare să depășească Mate Xs 2 în acest domeniu.

Galaxy Z Fold 4 va fi cu aproximativ 5% mai ușor decât predecesorul său, Z Fold 3. Nu se știe cum se va reflecta această schimbare în experiența utilizatorului. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că greutatea nu este o problemă foarte importantă în telefoanele atât de mari.

Sursa: geeki.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri