0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Google Pixel 8: Lansarea noii serii aduce o creștere semnificativă a prețului

Publicat pe


Google se pregătește să lanseze noua serie de telefoane Pixel 8, iar informațiile recente dezvăluie că aceasta vine la un preț mai ridicat decât modelele anterioare. Potrivit surselor, prețul de pornire pentru Pixel 8 va fi de 700 de dolari, o creștere semnificativă față de cele 600 de dolari ale modelelor Pixel 6 și 7.

Standardul Pixel 8 va fi echipat cu 8GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, iar această politică de preț a fost menținută constant de către Google în ultimele două serii. Cu toate acestea, această creștere de preț vine la pachet cu îmbunătățiri notabile.

Pixel 8 Pro, varianta avansată a noii serii, se va bucura de 12GB de RAM Samsung LPDDR5 și va fi alimentat de noul procesor Tensor G3. Acest procesor va oferi o combinație de nuclee Cortex-A510, patru nuclee Cortex-A715 și un singur nucleu Cortex-X3 de înaltă performanță, care rulează la o viteză de 3.0 GHz. Cu o astfel de configurație, Pixel 8 Pro promite o experiență de utilizare uluitoare.

În ceea ce privește autonomia bateriei, Google a luat în considerare feedback-ul utilizatorilor și a făcut o îmbunătățire semnificativă. Pixel 8 Pro va fi echipat cu o baterie de 4.950mAh, comparativ cu modelul anterior, Pixel 7 Pro, care avea o baterie de 4.926mAh. Această creștere subtilă, dar importantă, va asigura o durată de viață mai lungă a bateriei și o utilizare mai îndelungată a telefonului.

Google a devenit un jucător puternic pe piața smartphone-urilor și cu noile îmbunătățiri aduse în seria Pixel 8, intenționează să demonstreze încă o dată că este un competitor serios. Cu toate acestea, creșterea prețului poate fi un factor de luat în considerare pentru potențialii cumpărători.

Data oficială de lansare a noii serii Pixel 8 nu a fost încă anunțată, dar entuziaștii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura acest eveniment. Cu siguranță, Pixel 8 va aduce cu sine o serie de îmbunătățiri tehnologice și inovații care vor face din el un dispozitiv de top în industria smartphone-urilor.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri