10 C
București
marți, 21 martie 2023

GPT-4 este anunţat oficial de către OpenAI: Vezi care sunt noutăţile!

Publicat pe


OpenAI a lansat modelul de inteligență artificială GPT-4 pentru înțelegerea imaginilor și a textului, care marchează o nouă piatră de hotar pentru companie după luni de așteptare. Actuala generație GPT-3.5 din chatbot-ul ChatGPT extrem de popular al OpenAI a putut doar să detecteze și să reda text.

ChatGPT este acum mai inteligent cu GPT-4

GPT-4 va fi disponibil pe ChatGPT Plus astăzi, împreună cu o listă de așteptare, conform declarației OpenAI. ChatGPT Plus este o versiune premium plătită a ChatGPT disponibilă tuturor.

Pe de altă parte, GPT-4 pare să fi fost deja în secret în viața noastră de ceva vreme. Microsoft a confirmat astăzi că Bing Chat, tehnologia chatbot pe care a dezvoltat-o ​​cu OpenAI, lucrează cu GPT-4. GPT-4 este folosit și în Stripe, care scanează site-uri web și oferă rezumate personalului de asistență pentru clienți și un abonament plătit la Duolingo.

GPT-4 poate înțelege imaginile

Potrivit OpenAI, GPT-4 poate accepta introducerea de imagini și text și poate funcționa la „nivel uman” la o varietate de repere profesionale și academice. Compania a raportat că GPT-4 a promovat examene simulate (cum ar fi Uniform Bar, LSAT, GRE) cu un scor de „aproximativ primii 10% dintre cei care iau testul” în comparație cu GPT-3.5. OpenAI spune, de asemenea, că noul sistem îl depășește pe predecesorul său în ceea ce privește „ factualitatea, direcționabilitatea și barierele de neîncălcare”.

GPT-4 este anunţat oficial de către OpenAI

Deși GPT-4 acceptă intrări de imagini, poate returna doar text pentru moment. OpenAI avertizează, de asemenea, că sistemele păstrează multe dintre aceleași probleme ca modelele lingvistice anterioare, inclusiv tendința de a inventa informații, precum și capacitatea de a produce text violent și dăunător.

Speculațiile despre GPT-4 și capacitățile sale au continuat în ultimele luni, mulți sugerând că va fi un salt uriaș înainte față de sistemele anterioare. Cu toate acestea, se pare că GPT-4 este un model care se concentrează pe eliminarea deficiențelor și creșterea performanței. Cu toate acestea, setul de date pe care GPT-4 a fost antrenat din nou nu include informatii de după septembrie 2021. OpenAI pare să fi pregătit GPT-4 pentru cei care aparent doresc să-l integreze în sistemele sau aplicațiile lor. Se subliniază că noul model este cu 82% mai puțin probabil să răspundă la solicitările de conținut neautorizat în comparație cu GPT-3.5.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri