9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

GTA Online pe PS5 este gratuit în acest moment, aflați cum să-l obțineți

Publicat pe


GTA Online este oferit pe PS5 începând cu acest moment, 8 martie 2022, gratuit pentru oricine deține consola Sony, bazat în principal pe promoția stabilită de PlayStation și jocurile video Rockstar pentru următoarea îmbunătățire gen a cunoscutului sport din interogare, cu deschiderea precomenzii și preîncărcarea cu câteva ore înainte.

Acum am văzut valoarea PS5 și Xbox Collection X | Variații S ale GTA 5 în noul său model de generație ulterioară, care oferă în plus o serie de îmbunătățiri tehnice, așa cum demonstrează noile imagini și comparabilitatea video, cu toate acestea GTA Online pe PS5 este gratuit pentru oricine deține consola în întrebare. .

Inițiativa este legitimă doar pentru PS5, așa cum a fost introdusă de Rockstar deja pe parcursul prezentării la convenție a consolei prin care a fost introdus noul model Enhanced al GTA 5. Singura limitare este necesitatea de a răscumpăra sportul în primele trei luni de la lansare, adică până pe 15 iunie 2022, cel mai nou, în ultima zi a promoției.

În orice caz, atunci când ai un PS5, nici măcar nu trebuie să ai un abonament PlayStation Plus pentru a avea posibilitatea de a obține, se pare. Acest lucru este în mod clar obligatoriu pentru a juca cu adevărat GTA Online, fiind un titlu multiplayer bazat pe web, însă nu este necesar să răscumpărați și să obțineți sportul, care din acest motiv va fi terminat de oricine deține PS5.

Obținerea, cu toate acestea, nu este un factor simplu de făcut, se pare: în conformitate cu o serie de experiențe, evident că sportul nu pare prin intermediul browserului sau prin intermediul aplicației oficiale PlayStation. După cum s-a raportat în tweet-ul de mai sus, se pare că este esențial să intri pe pagina web a produsului pe PlayStation Retailer prin PS5 și să alegi marfa potrivită din meniu sau „Grand Theft Auto Online (PlayStation 5)”, și să începi preîncărcare. Sportul poate fi apoi lansat la data de lansare, care este 15 martie 2022.Sursa: newit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri