17.7 C
București
duminic─â, 14 aprilie 2024

Honor 90 Smart ÔÇô in sfarsit boxe stereo pe un mid-range Honor

Publicat pe


Uite Honor 90 Smart pareri si pret Romania. Daca va era dor de un telefon mid-range elegant si bine echipat, atunci acest nou articol o sa va faca pe plac ­čÖé Cum navigam noi bine mersi in cautarea de subiecte cool pentru postare pe site, am ÔÇśaterizatÔÇÖ pe site-ul Honor Franta. Va anuntam ca aici ne-am intersectat cu noul terminal Honor 90 Smart.

Primul aspect pe care il mentionam despre device este pretul. Va precizam ca smartphone-ul este comercializat pe store-ul Honor Franta pentru suma de 250 euro (versiune 4GB RAM/128GB). Ne putem astepta ca terminalul sa fie lansat curand in Romania pentru pretul de aproximativ 1243 lei. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

In ceea ce priveste dotarile hardware oferite, telefonul poseda multe aspecte interesante ­čÖé Avem un acumulator performant, chipset bun, panou LCD mare si luminos, conectivitate bine pusa la punct si un design modern/atractiv. Cu aceste aspecte precizate, inchidem segmentul de introducere si demaram cu…Sursa: www.gadgetlab.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri