-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Huawei Watch 4 cu design clasic și funcții moderne urmează să fie lansat în curând

Publicat pe


Huawei a anunțat lansarea noului său ceas inteligent, Huawei Watch 4 pe 18 mai. Acesta este prevăzut cu un design clasic, care încorporează un cadran rotativ, dându-i un aspect asemănător ceasurilor mecanice. Designul circular al ceasului se remarcă prin forma sa rotunjită și tranziția naturală între cadran și ramă.

Printre caracteristicile sale se numără suportul pentru mesageria prin satelit BeiDou, denumită „Breaking the Sky”. Această tehnologie permite utilizatorilor să trimită mesaje de urgență și apeluri de ajutor chiar și în zonele fără acoperire de rețea, fiind un element important de siguranță pentru iubitorii de activități în aer liber.

Huawei Watch 4

O altă caracteristică interesantă a Huawei Watch 4 este monitorizarea non-invazivă a glicemiei, cu o rată de recunoaștere de peste 85%. Această tehnologie, dacă se confirmă, ar plasa Huawei înaintea Apple, care lucrează la o tehnologie similară și nu va lansa oficial acest produs decât în șapte ani. Această inovație ar fi de mare ajutor pentru persoanele cu diabet, deoarece le-ar permite să monitorizeze nivelul glicemiei fără a fi nevoie să se înțepe în degete.

Huawei Watch 4 va fi realizat dintr-un material unic de zirconiu, care oferă o durabilitate excelentă și proprietăți anti-crack. Acesta va fi o alegere excelentă pentru cei care doresc un ceas inteligent durabil, care să reziste uzurii zilnice.

Huawei Watch 4 este o adăugare interesantă pe piața ceasurilor inteligente, datorită designului său clasic, dar și a funcțiilor moderne cu care este dotat. Huawei continuă să pună tehnologia în slujba utilizatorilor, iar Watch 4 pare să fie un exemplu perfect în acest sens.Sursa: geeki.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri