-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Huawei Watch Buds, ceasul cu căști integrate primește data oficială de lansare

Publicat pe


Huawei Watch Buds, ceasul cu căști integrate primește data oficială de lansare | MobileHub.ro

Huawei a confirmat că este de așteptat să lanseze cel mai nou smartwatch cu căști wireless încorporate pe 2 decembrie. Evenimentul va avea loc în China și poate fi urmărit pe rețeaua de socializare Weibo.

Comentând această problemă, Richard Yu, directorul executiv al Huawei, a spus că Huawei Watch Buds este o idee creativă care va cuceri publicul din China și din străinătate.

Huawei Watch Buds

Acesta este un progres revoluționar în ceea ce privește forma și designul structural al produselor portabile, permițând tuturor să se bucure de o experiență convenabilă și fără precedent.

Celelalte detalii ale ceasului inteligent raman inca un secret, insa totul va fi dezvaluit la evenimentul care ar trebui sa prezinte si noile Huawei Nova 10 SE si Huawei Enjoy 50z .

Marian Ciobanu


Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri