2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Imaginile noi ne oferă o oarecare confirmare cu privire la următorul Xiaomi 13

Publicat pe


Trebuie doar să aruncăm o privire la câteva fotografii live ale viitoarelor Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro, împreună cu o serie întreagă de alte scurgeri; acum se scurg ceea ce par a fi imagini publicitare oficiale, datorită cărora primim o anumită confirmare a ceea ce știm deja.

Iată imaginile publicitare ale Xiaomi 13 Pro cu câteva funcții

1 decembrie se apropie și, așa cum am văzut deja, există deja multe informații scurse despre următoarele flagship – uri Xiaomi. Astăzi, mulțumită publicării pe rețeaua de socializare chineză Weibo, sunt adăugate două imagini publicitare noi, ilustrând probabil Xiaomi 13 Pro.

După cum puteți vedea din imaginile de mai sus, primul lucru pe care îl putem observa este culoarea verde a lui Xiaomi 13 Pro cu modulul fotografic caracteristic; acesta, după cum știam deja, va fi compus din trei senzori și un blitz LED, toate create în colaborare cu Leica.

Deși imaginea (probabil) înfățișează Xiaomi 13 Pro, il știm chiar și pe fratele mai mic Xiaomi 13 va împărtăși același design al spatelui, diferența estetică predominantă între cei doi, de fapt, pe lângă dimensiuni, ar trebui să fie reprezentată de display, curbat pe modelul Pro și plat pe modelul obișnuit.

Imaginile noi ne oferă o oarecare confirmare cu privire la următorul Xiaomi 13

Din a doua imagine putem vedea cum ambele dispozitive ar trebui să fie echipate cu cea mai recentă adăugare de la Qualcomm, adică procesorul Snapdragon 8 Gen 2, precum și cu RAM LPDDR5X (conform companiei capabile să garanteze cu 33% mai mult performanță) și memorii UFS 4.0.

În ceea ce privește bateriile, nu avem indicații precise asupra modelului Pro, în timp ce știm, datorită celor împărtășite de Lei Jun pe socialul Weibo, că Xiaomi 13 va fi echipat cu o baterie de 4.500 mAh; nu numai, CEO-ul a împărtășit care au fost preocupările companiei de a oferi un dispozitiv performant din punct de vedere al autonomiei, dar totuși de dimensiuni reduse.

Imaginile noi ne oferă o oarecare confirmare cu privire la următorul Xiaomi 13

Imaginea pe care o vedeți mai sus, împărtășită de CEO-ul însuși, reprezintă rezultatele testelor efectuate asupra duratei de viață a bateriei Xiaomi 13 într-o zi de utilizare normală; după cum vedeți, smartphone-ul în cauză ajunge la un scor de 1,37, chiar mai mare decât cel al iPhone 14 Pro Max care se oprește la 1,28 și se poate lăuda cu o autonomie excelentă. Deși, din propria recunoaștere a managerului, intenția companiei a fost de a garanta două zile de utilizare, sediul este de bun augur, indicând că următoarele flagship-uri ar putea avea multe de spus și în ceea ce privește bateria.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri