17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Microsoft intenționează să afișeze reclame pe Windows 11: testarea a început

Publicat pe


Microsoft continuă să dezvolte în mod activ cel mai nou sistem de operare al său, Windows 11. Deși completările făcute de companie sunt în general binevenite de utilizatori, unele pot fi enervante .

De data aceasta, Microsoft testează afișarea anunțurilor în File Explorer din Windows 11. Reclamele observate de membrii programului Windows Insider au fost integrate în cea mai recentă versiune de testare a sistemului de operare.

Publicitatea pentru un produs plătit poate să nu fie binevenită

După cum puteți vedea din captură de ecran, există un banner publicitar subțire în partea de sus a ferestrei File Explorer. Vedem că Microsoft își face publicitate propriului produs în acest domeniu. Reclamele de la companii terțe pot fi afișate și în viitor. Gigantul software a mai făcut o aplicație similară (vezi mai jos)

Scopul companiei este de a aduna feedback de la membrii Insider. Cu toate acestea, este un fapt că utilizatorii Windows nu vor fi foarte pozitivi în ceea ce privește afișarea reclamelor într-un produs plătit. De asemenea, nu există nicio garanție că o funcție încercată în versiunea de testare va fi cu siguranță implementată .

[SURSA]Sursa: geeki.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri