1.6 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Microsoft ofera accesul direct la Bing Chat, fara liste de asteptare

Publicat pe


De ieri accesul la Bing Chat se face automat, fără listă de așteptare.

Se pare că Microsoft a eliminat lista de așteptare pentru accesul la AI-ul Bing Chat, cu toate că intrarea în program necesită încă apăsarea butonului Join the waitlist. Singura diferență este că accesul este dat imediat, fără să mai treacă 1-2-3 zile (săptămâni) până când vine mailul de autorizare.

Cine e interesat să vadă cum merge Binh Chat (vă recomand să încercați, dar să luați răspunsurile cu sare și piper pentru că sunt încă multe rateuri) poate să intre pe bing.com/new și să apese butonul Join the waitlist și să se conecteze cu contul LiveID. În câteva minute va primi mailul de acces și după ce accesează link-ul, poate folosi Bing Chat.

Oficial Microsoft spune că ˝AI-ul este încă în perioada de test și accesul se face prin lista de așteptare, dar unii utilizatori pot primi imediat accesul˝.

Schimbarea asta a venit imediat după ce Microsoft a crescut la 15 numărul de interacțiuni cu Bing Chat per sesiune și a ridicat limita la 150 de interogări per utilizator/pe zi, alături de integrarea noului GPT-4.

Merită să încercați să folosiți Bing Chat pe post de motor de căutare pentru câteva zile. O să fiți surprinși de ce informații vi se oferă, însă nu întotdeauna ele sunt și valide. Va trebui să vă folosiți inteligența și cunoștințele existente ca să vedeți ce și cum.Sursa: www.mobzine.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri