9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

OPPO Find X6 și Pad 2 se vor lansa oficial pe 21 martie

Publicat pe


Oppo va dezvălui dispozitivele Find X6 și Pad 2 pe 21 martie, a dezvăluit compania pe site-ul său. Afișele precizează că utilizatorii au la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie pentru notificarea începerii evenimentului, care va avea loc marți la ora locală 14.00.

Mai multe rapoarte au spus că următorul eveniment de lansare de la OPPO va avea loc pe 21 martie în China. Astăzi, marca a lansat o confirmare oficială că va anunța seria OPPO Find X6, OPPO Pad 2 și căștile OPPO Enco Free 3 la ora locală 14:00 (8:00 în Romania).

Seria OPPO Find X6 va cuprinde două dispozitive, OPPO Find X6 și Find X6 Pro. Aceste dispozitive vor fi alimentate de Dimensity 9200 și respectiv Snapdragon 8 Gen 2v. X6 va avea LPDDR5x RAM și stocare UFS 3.1, în timp ce X6 Pro va oferi LPDDR5x RAM și stocare UFS 4.0. Scurgerile anterioare susțineau că Find X6 ar fi disponibil și într-o variantă cu Snapdragon 8 Plus Gen 1. Cu toate acestea, ultimele știri sugerează că această variantă nu va fi disponibilă.

Modelele Find X6 și X6 Pro ar trebui să ofere experiențe fotografice de top. Modelul Pro va fi echipat cu o cameră principală Sony IMX988 de 1 inch și 50 de megapixeli. Se spune că este asociat cu două camere Sony IMX890 de 50 de megapixeli pentru fotografii cu zoom ultra-larg și periscop. Modelul de bază este de așteptat să aibă trei camere de 50 de megapixeli pe spate, cuprinzând Sony IMX890, Samsung JN1 și Sony IMX890.

Ambele modele sunt de așteptat să ofere MariSilicon X2 ISP și optimizări ale camerei Hasselblad. Mai sus este afișat un teaser oficial care arată modulul masiv al camerei în formă circulară. Seria OPPO Find X6 este acum disponibilă pentru precomenzi pe piața internă. Duo-ului X6 i se va alătura o nouă tabletă emblematică numită OPPO Pad 2, care va integra chipset-ul Dimensity 9000. Un raport recent a dezvăluit că tableta va veni cu suport pentru o nouă tastatură tactilă inteligentă și un stylus.Sursa: mobilehub.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri