4 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Review Huawei Watch GT 4: design elegant, autonomie excelentă și health care

Publicat pe


Ceasul smart Huawei Watch GT 4 nu doar că arată bine și are o autonomie excelentă, dar oferă și instrumente avansate pentru monitorizarea sănătății.

Zilele acestea am avut plăcerea să testez noul ceas smart de la Huawei, adică modelul Watch GT 4 de 46 mm, gri, cu curea metalică și mi-a plăcut foarte mult. Aflați în ceea ce urmează de ce.

Design nou, mai interesant

Huawei Watch GT 4 46mm.

An de an am urmărit cu interes cum a evoluat seria de ceasuri smart Watch GT a Huawei și pot să vă spun că modelul Watch GT 4 reușește să capteze atenția încă de la început. Noul design îmbină eleganța cu funcționalitatea, aducând în prim plan un cees smart care poate fi purtat fără niciun fel de problemă în orice situație.

De la întâlnirile importante de business și până la activitățile din aer liber, noul Watch GT 4 stă excelent la încheietură și face ceea ce trebuie: oferă în timp real cele mai importante notificări și monitorizează permanent starea de sănătate și activitatea fizică.

După cum se poate observa în imaginile de mai sus, Watch GT 4 vine cu o nouă ramă, puțin curbată, pe care sunt gravate intervalele de minute. Văd că Huawei continuă să mențină acest concept, în care gravează intervalele de minute direct pe ecran/marginea carcasei, cu toate că eu unul nu îi văd rostul dacă folosești o temă cu informația prezentată numeric și nu una clasică.

Cu toate astea, pe Watch GT 4 mi se pare că a ieșit cel mai bun design și pentru prima dată aceste cifre parcă nu mai deranjează.

Alt lucru la care Huawei nu a renunțat este sistemul de control cu un buton fizic și o rotiță care are și rol de buton pentru selecție – asta înseamnă că poți controla informația de pe ecran fie prin touch, fie prin intermediul butoanelor. Îmi place foarte tare cum e făcută rotița și din experiența folosirii precedentelor modele Watch GT 2 și 3 vă spun că este utilă și nu deranjează în purtarea zilnică.

Treaba care îmi place cel mai mult la nou design este aspectul unitar din punct de vedere al design-ului și al culorii (pe modelul gri, de 46 mm). Toate liniile sunt legate elegant și ajută la crearea unui aspect deosebit.

Venind de la modelul Watch GT 3 PRO (54g) am simțit imediat că Watch GT 4 (48g) nu este la fel de voluminos. Dimensiunea carcasei este de 46 mm × 46 mm × 10,9 mm, oferind un display AMOLED de 1,43 inci și rezoluție de 466 x 466 pixeli (densitate de 326 ppi).

Sunt și fanul acestui tip de curea din oțel, cu o prindere solidă – doar că are marele dezavantaj că în timpul verii, la plajă mai ales, începe să se încingă destul de repede. Cine dorește poate să schimbe cureaua cu una compatibilă, de 22mm.

Și să nu uit, Watch GT 4 are difuzor pentru redarea de muzică și preluarea apelurilor de pe telefon prin conexiunea Bluetooth.

Display: un AMOLED curat

Display-ul lui…Sursa: www.mobzine.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri